Heerlijk genieten

0498/12 48 55 (annuleren: kosteloos tot 24u voor de afspraak)

Wellness

Wellness complex

Het volledige complex, exclusief voor u
2u 3u 4u
2p €100 €135 €170
3p €120 €165 €210
4p €130 €175 €220
5p €140 €185 €235

Finse sauna

Sauna

 • Fins
 • 70 – 100°C
 • Aromatische olieën

De volwaardige Finse Sauna is met veel zorg uitgekozen voor u.
U kunt naar keuze de “droge” of “vochtige” sauna (met een temperatuur van 70 tot 100°C) gebruiken. In een sauna kan je lichaamstemperatuur oplopen tot wel 39 graden Celsius. Om de overtollige warmte kwijt te raken, begint je lichaam zweet te produceren. Het voordeel is dat zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen worden afgevoerd. Bovendien worden diverse lichaamsfuncties gestimuleerd. Je hart gaat bijvoorbeeld sneller kloppen, alsof je aan een flinke wandeling bezig bent. Dat is niet alleen goed voor de werking van je hart, maar zorgt ook voor een betere doorbloeding van je hele lichaam. Frequent saunabaden is tevens aan te raden voor sporters, mensen die onder spanning staan of pijnlijke spieren en gewrichten hebben. De sauna ontspant vermoeide spieren, voert afvalstoffen af en verlicht stress en spanning.

Bijzonder in België: u kan kiezen uit volgende aromatische olieën (mandarijn, orange, pompelmoes, citroen, citroenschil, lavedel, sandelhout, patchouli, atlasceder, ceder, rozemarijn, eucalyptus, munt, bergamot, energiemix.

zitruimte

Relaxruimte

 • Haardvuur

De relaxruimte met het haardvuur, de aangepaste muziek en een lekker drankje staan garant voor een gezellig moment waar u dat zalige “ik” of “wij” gevoel weer even terug krijgt.

infraroodcabine

Infraroodcabine

 • Helend
 • Betere doorbloeding

De helende Infrarood cabine wordt minder warm (60°C) maar heeft des te meer invloed op en in de huid en spieren. Omdat deze stralen door de huid gaan zal uw doorbloeding beter geactiveerd worden. Door het transpireren verliezen we niet alleen vocht maar ook caloriën.

Mensen met chronische spierpijnen, vermoeidheid, cellulitis, gewrichtspijn en huidaandoeningen (bv: psoriasis) hebben baat bij regelmatig gebruik van een infraroodwarmtecabine. Door de warmte maken we huid en spieren soepel en voorkomen we verzuring.

buitenspa - jacuzzi

Buitenspa – jacuzzi

 • Bubbels
 • Massage
 • Frisse buitenlucht

De buitenspa is het paradepaardje van ons complex. Omdat we “bubbels” alleen niet genoeg vonden, hebben we voor één van de betere spa-baden gekozen (Dimension One), een vrijwel unieke infrastructuur in Brabant.

Deze spa geeft u een massage op maat. De gerichte jets met warm water laten niet alleen de stress maar ook de spanning en de pijn in uw spieren verdwijnen. De combinatie van een warme spa (38°C) en een frisse, landelijke, rustige buitenlucht staan garant voor een heilzame werking

terras-emmerdouche

Buitenterras – emmerdouche

 • Rustplaatsen
 • Emmerdouche

Het buitenterras is van de nodige rustplaatsen voorzien. U kunt er nagenieten van een welzijnsdrankje. Speciaal voor de diehards is er op ons buitenterras een originele emmerdouche geplaatst. Hier beslist u zelf hoe ver u gaat.
Daarnaast vindt u ook een traditionele douche als voorbereiding op uw spa bad.

douche

Douche

 • infrarood raindancesproeiers

Onze douches zijn uitgerust met infrarood-bediende raindancesproeiers. Deze geven een apart gevoel door de unieke verdeling van het warme water op uw huid. Tevens vindt u hier de koudwaterslang die u toelaat om na uw saunabeurt verkoeling te zoeken.